Μενού - Κατηγορίες
Το Καλάθι μου

Η αποστολή μας

Ξεκινώντας το εγχείρημα μας καιρό πριν, αποφασίσαμε να ονομάσουμε το εργαστήριο μας Castello και να δουλέψουμε επαγγελματικά την δημιουργική τρέλα που πάντα περίσσευε στην κουζίνα του σπιτιού μας. Με διάθεση από την αρχή σπιτική, συνταγές διαλεγμένες και όρεξη μεγάλη για ταξίδια σε νέους γευστικούς ορίζοντες, συνδυάσαμε την ομορφιά του γνώριμου και του παραδοσιακού με την πολυχρωμία του καινούριου και του πρωτότυπου, ζυμώνοντας σειρές προϊόντων, οι οποίες αποτελούσαν πάντοτε προτάσεις φρέσκες, σύγχρονες και πρωτοποριακές, σχεδιασμένες να ανταποκρίνονται σε όλες τις απαιτήσεις. Σήμερα, είκοσι χρόνια σχεδόν μετά, συνδυάζοντας τον οικογενειακό μας χαρακτήρα και τη σπιτική μας νοοτροπία με την επαγγελματική μας εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, παράγουμε προιόντα που συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα της σύγχρονης μαζικής παραγωγής, όπως η τυποποίηση και η ασφάλεια, με τον σπιτικό χαρακτήρα και τον χειροποίητο τρόπο παραγωγής, ενώ επιλέγουμε να περιγράφουμε την ύπαρξη της επιχείρησής μας στο χώρο της έτοιμης ζύμης, ως μια ευκαιρία να δημιουργούμε με τον προσωπικό, δικό μας τρόπο πάντα για εσάς..που αγαπάτε το καλύτερο!


Οι αξίες μας


Χειροποίητα & Σπιτικά

Από το ξεκίνημά μας μέχρι και σήμερα, αντιμετωπίζουμε τα προϊόντα μας ως αποτέλεσμα προσωπικής & ουσιαστικής απασχόλησης και επιμένουμε να επιλέγουμε τον χειροποίητο τρόπο παραγωγής ενώ οι συνταγές που έχουμε διαλέξει να δουλεύουμε είναι δοκιμασμένες και σπιτικές.


Διαλεγμένα Υλικά & Εξειδικευμένος Εξοπλισμός

Επειδή η ποιότητα των προϊόντων μας αποτελεί βασική προτεραιότητά μας, φροντίζουμε πάντοτε τα υλικά που χρησιμοποιούμε να είναι επιλεγμένα και προσεκτικά διαλεγμένα ενώ παράλληλα καταφέρνουμε με τη χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας να εξασφαλίζουμε τη φρεσκάδα και τη σπιτική τους γεύση ακόμη και μετά την απόψυξη.


Ποιότητα & Έλεγχος

Σχεδιάζουμε & ελέγχουμε σχολαστικά βάσει προδιαγραφών διεθνών Συστημάτων Διαχείρισης Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων όλα τα στάδια της παραγωγικής μας διαδικασίας, από την είσοδο των πρώτων υλών μέχρι τη διανομή των προϊόντων μας, ενώ η εταιρεία μας είναι επίσημα πιστοποιημένη κατά το πρότυπο EN ISO 22000:2005.


Πολιτική Τιμών & Συνεργασιών

Συνάπτουμε συνεργασίες με προμηθευτές που συμμερίζονται την φιλοσοφία της επιχείρησης μας ως προς την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων μας έτσι ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ποιοτικές, ασφαλείς, γευστικές, εύχρηστες και πρακτικές προτάσεις διατροφής σε ισορροπημένες και πλήρως ανταγωνιστικές τιμές ενώ ταυτόχρονα διευρύνουμε το δίκτυο πωλήσεων μας προς νέους ορίζοντες που ανταποκρίνονται στις αρχές τις επιχείρησης μας και μοιράζονται μαζί μας την ίδια διάθεση και προοπτική για εξέλιξη και ανάπτυξη.


Οι άνθρωποι μας

Οι άνθρωποι μας, αποτελούν το σημαντικότερο κεφάλαιό μας, καθώς μέρα μέρα, στα δύσκολα και στα εύκολα, στα απλά και στα περίπλοκα, μαγειρεύουν, ζυμώνουν και στολίζουν μαζί μας την πιο όμορφη ιστορία, την ιστορία μας.


Οι αρχές μας

Οι βασικές αρχές πάνω στις οποίες βασίζουμε όλο μας το εγχείρημα, τη φιλοσοφία αλλά και τις πολιτικές μας είναι ο σεβασμός, η αφοσίωση, η προσαρμοστικότητα, η μοναδικότητα και η αγάπη για τα προϊόντα που παράγουμε. H οικογενειακή φύση της εταιρείας μας ενισχύει από γενιά σε γενιά τη διάθεσή μας για δημιουργία και εξελίσσει σταδιακά αυτό που πριν από καιρό ξεκίνησε ως μικρό, προσωπικό και ελπιδοφόρο εγχείρημα.
Xρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας και τη λειτουργικότητα του ιστότοπού μας. Πολιτική Cookies