Μενού - Κατηγορίες
Το Καλάθι μου

5 έτοιμες Βάσεις για Πίτσα Οικογενειακή

5 έτοιμες Βάσεις για Πίτσα Οικογενειακή
Νέο
5 έτοιμες Βάσεις για Πίτσα Οικογενειακή

Περιγραφή Προϊόντος


Προψημένες σε φούρνο πέτρας και ανοιγμένες στο χέρι, οι νέες μας σπιτικές βάσεις για πίτσα είναι εδώ και περιμένουν να τις στολίσεις με όλα τα δικά σου αγαπημένα υλικά!

Τρίψε τα αγαπημένα σου τυριά, επέλεξε τα δικά σου αλλαντικά, πρόσθεσε τα λαχανικά που προτιμάς, φτιάξε τη δική σου σάλτσα και απόλαυσε την αγαπημένη σου πίτσα, όπως εσύ αγαπάς!


Τεχνικά Χαρακτηριστικά: Βάρος Πίτσας: 420-430 γρ. - Διάμετρος Πίτσας: 32 cm - Τεμάχια / Συσκευασία: 5

Οδηγίες συντήρησης: Το προϊόν διατηρείται στην κατάψυξη στους -18ο C μέχρι την ημερομηνία ανάλωσης. Μετά το ξεπάγωμα, διατηρείται στη συντήρηση στους 0-4ο C για 48 ώρες. Μετά την απόψυξη δεν επανακαταψύχεται.


Οδηγίες παρασκευής / χρήσης: Σε συμβατικό φούρνο: Προθερμαίνουμε το φούρνο μέχρι να φτάσει η θερμοκρασία στους 180οC , προσθέτουμε τα υλικά της αρεσκείας μας, τοποθετούμε το ταψάκι μας στη μεσαία σχάρα και ψήνουμε για περίπου 7-10 λεπτά σε θερμό αέρα. Το προϊόν δεν χρειάζεται ξεπάγωμα.Συστατικά: ΑΛΕΥΡΑ (σίτου 50%), νερό, ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ, ηλιέλαιο, ΓΑΛΑ σκόνη, αλάτι, ΜΑΓΙΑ, ζάχαρη Μπορεί να περιέχει ίχνη από σόγια & θειώδη.

9,00€
Xρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας και τη λειτουργικότητα του ιστότοπού μας. Πολιτική Cookies