Μενού - Κατηγορίες
Το Καλάθι μου

5 έτοιμες Βάσεις Ζέας Ολικής για Πίτσα Οικογενειακή

5 έτοιμες Βάσεις Ζέας Ολικής για Πίτσα Οικογενειακή
Νέο
5 έτοιμες Βάσεις Ζέας Ολικής για Πίτσα Οικογενειακή

Περιγραφή Προϊόντος


Προψημένες σε φούρνο πέτρας και ανοιγμένες στο χέρι, οι νέες μας σπιτικές βάσεις για πίτσα ολικής άλεσης με αλεύρι ζέας είναι εδώ και περιμένουν να τις στολίσεις με όλα τα δικά σου αγαπημένα υλικά!

Τρίψε τα αγαπημένα σου τυριά, επέλεξε τα δικά σου αλλαντικά, πρόσθεσε τα λαχανικά που προτιμάς, φτιάξε τη δική σου σάλτσα και απόλαυσε την αγαπημένη σου πίτσα, όπως εσύ αγαπάς!


Τεχνικά Χαρακτηριστικά: Βάρος Πίτσας: 370-380 γρ. - Διάμετρος Πίτσας: 32 cm - Τεμάχια / Συσκευασία: 5

Οδηγίες συντήρησης: Το προϊόν διατηρείται στην κατάψυξη στους -18ο C μέχρι την ημερομηνία ανάλωσης. Μετά το ξεπάγωμα, διατηρείται στη συντήρηση στους 0-4ο C για 48 ώρες. Μετά την απόψυξη δεν επανακαταψύχεται.


Οδηγίες παρασκευής / χρήσης: Σε συμβατικό φούρνο: Προθερμαίνουμε το φούρνο μέχρι να φτάσει η θερμοκρασία στους 180οC , προσθέτουμε τα υλικά της αρεσκείας μας, τοποθετούμε το ταψάκι μας στη μεσαία σχάρα και ψήνουμε για περίπου 7-10 λεπτά σε θερμό αέρα. Το προϊόν δεν χρειάζεται ξεπάγωμα.


Συστατικά: ΑΛΕΥΡΑ (σίτου 30%, ολικής άλεσης 22%, δίκοκκου σιταριού 8%), νερό, ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ, ηλιέλαιο, ΓΑΛΑ, αλάτι, ΜΑΓΙΑ, ζάχαρη, ΒΥΝΗ. Μπορεί να περιέχει ίχνη από θειώδη.

10,00€
Xρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας και τη λειτουργικότητα του ιστότοπού μας. Πολιτική Cookies